Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Malé Karpaty, Bílé Karpaty to byly naše výlety s rodiči. Na Štefánikovu mohylu jsme se nedostali, prý se opravuje. To byl přibližně rok 1953. Děkuji za fotografie a výklad.

0 0
možnosti
Foto

I81v17a89n 75M75a32r92e90k

11. 8. 2019 16:45

Dík za blog Denis. Poznám ten kraj velmi dobře, a na Štefánikovej mohyle jsem byl několikrát, karma. R^ R^ R^

1 0
možnosti
JL

Mate pravdu Denis, nic sa nezmenilo. Byl jsem na Stefanikove mohyle v roku 1967 a jak vidim, porad je zarostla travou a mechem. Je to hanba, jeden z nejvyznamejsich muzu dejin CSR si nepochybne zaslouzi lepsi peci.

Sli jsme tam pesky z Velke nad Velickou, potom jsme sli Piestan a tam jsem jedl nejlepsi klobase za cely svuj zivot. Delaji je tam jeste?

3 0
možnosti
Foto

Bohužiaľ sa o to nikto poriadne nestará, jediné čo urobili, je to, že ten les okolo mohyly vyrúbali. Neviem aké klobásky myslíte.

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 300x
Som amatérsky fotograf, ktorý berie fotenie viac vážnejšie ako klasický amatér. Fotím Slovenskú futbalovú reprezentáciu do 21 rokov a aj A-mužstvo. Samozrejme fotím aj iné športy. Fotenie krajiniek mám ako hobby, kde chodím nabrať novú silu. Foteniu som sa dostal náhodne, nikdy som to neštudoval ani som nemal v pláne že budem fotiť a troška si s tým zarábať.

Seznam rubrik